Ontwikkelingen

Ontwikkelingen HidroRio

In de Hidrorio-gemeenten is het ontwikkelingsreglement van toepassing. Dit reglement bevat verplichtingen die bijvoorbeeld een verkavelaar moet respecteren of waaraan bouwwerken moeten voldoen.

24 gemeenten uit de provincie Antwerpen hebben gekozen voor de Hidrorio-oplossingen: Aartselaar, Balen, Berlaar, Bonheiden, Borsbeek, Brecht, Heist-op-den-Berg, Herenthout, Herselt, Hulshout, Laakdal, Malle, Meerhout, Putte, Rijkevorsel, Rumst, Puurs-Sint-Amands, Sint Katelijne Waver, Vorselaar, Wijnegem, Willebroek, Wuustwezel, Zandhoven en Zoersel.

Ontwikkelingen HidroSan

In de HidroSan-gemeenten, Dessel en Hoogstraten, is het ontwikkelingsreglement van toepassing. Dit reglement bevat verplichtingen die bijvoorbeeld een verkavelaar moet respecteren of waaraan bouwwerken moeten voldoen.

Ontwikkelingen HidroGe​m

In de HidroGem-gemeente Brasschaat is het ontwikkelingsreglement van toepassing. Dit reglement bevat verplichtingen die bijvoorbeeld een verkavelaar moet respecteren of waaraan bouwwerken moeten voldoen.

 

De lasten en voorwaarden zijn enkel van toepassing voor rioleringsinfrastructuur bij ontwikkelingen die niet naar het openbaar domein wordt overgedragen.