Waterfietsroute

  

“Water is overal, soms heel zichtbaar, dan weer goed verborgen... Rivieren en kanalen trekken de aandacht. Maar tijdens deze tocht fiets je ook over drinkwaterleidingen van Pidpa, over regenwaterputten of rioolbuizen die verborgen zitten onder de grond. Hopelijk schitteren de regenwolken door hun afwezigheid maar kijk wel omhoog als je een Pidpa watertoren passeert!

De waterfietsroute van Pidpa start bij Hidrodoe. Je hebt de keuze uit verschillende afstanden. Langs de route kom je blauwe markeringen tegen. Ze duiden plaatsen aan waar water in de onmiddellijke omgeving te vinden is.

De folder loodst je via 12 verrassende 'waterdruppels'. De folder vind je in Hidrodoe en in elk gemeentelijk toeristisch infopunt in de provincie Antwerpen.

Jouw foto op de folder?

Wat moet je doen?

Je neemt een foto op het parcours van de waterfietsroute en stuurt ze toe aan info@pidpa.be.
Een jury beoordeelt de inzendingen. De winnende foto verschijnt in de volgende editie van de waterfietsbrochure. Aansluitend ontvang je een vergroting van de ingezonden foto. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.
LET OP: vermeld duidelijk je naam en mailadres bij het versturen van jouw foto

Actie voorwaarden

De foto moet van hoge resolutie zijn (dit om de kwaliteit op groot formaat te waarborgen). Foto’s gemaakt met een Smartphone voldoen niet aan de gewenste kwaliteit. De inzender levert zijn foto vrij van rechten aan en draagt de gebruiksrechten van de foto over aan Pidpa. Pidpa mag deze foto kosteloos gebruiken voor de brochure van de waterfietsroute.

Digitale GPS bestanden

Gerelateerde documenten: 
Gerelateerde documenten: