Zorgen voor jouw en onze gezondheid!

Je kent Pidpa al jaren als jouw waterbedrijf, 24 uur per dag, zeven dagen op zeven. Ook nu, in deze corona-tijden, kan je op Pidpa blijven rekenen. Vanzelfsprekend hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om jouw en onszelf te beschermen tegen een mogelijk besmetting.

Onze klantenloketten blijven voorlopig gesloten. Natuurlijk kan je met al jouw vragen terecht op onze gratis klantenservicelijn 0800-90.300, waar wij je onmiddellijk verder zullen helpen.

In deze ganse corona-periode kon je steeds rekenen op Pidpa voor dringende herstellingen en werken. Nu worden stilaan al onze werkzaamheden terug opgestart. Werken op straat gebeuren volgens de corona-voorschriften, o.a. door het bewaren van een veilige afstand en het gebruik van beschermingsmateriaal.

Voor werken bij je thuis willen wij jouw medewerking vragen, met enkele gouden regels om jouw en onze gezondheid te beschermen.

  • Voorkomen is beter dan genezen!

Heb je een afspraak met 1 van onze medewerkers? Verwittig ons zo snel mogelijk wanneer jij of 1 van jouw huisgenoten ziek zijn (via www.pidpa.be/afspraken of via T 0800.90.300) of meld het onze medewerker wanneer hij aanbelt. Wij plannen dan een nieuwe afspraak in.

  • Een mondmasker: wij zorgen voor elkaar!!

Onze collega draagt een mondmasker voor jouw gezondheid. We vragen jou om een mondmasker te dragen ter bescherming van onze collega.

  • Veilig ver van elkaar

Respecteer steeds de veiligheidsafstand van 1,5 meter. Tijdens de uitvoering van het werk vragen wij je om de ruimte te verlaten.

  • Opgeruimd staat netjes

Verlucht indien mogelijk de ruimte waar onze medewerker moet werken en maak deze plaats zoveel mogelijk vrij. Open alvast binnendeuren en eventueel het putdeksel zodat onze medewerker zo min mogelijk in contact moet komen met deze oppervlaktes.

  • Geen handtekening nodig

Na afloop hoef je niet te ondertekenen. Dat doet onze medewerker voor jou.

Onze medewerkers zijn in het bezit van het nodige materiaal om bijvoorbeeld regelmatig hun handen te ontsmetten.

Wij zorgen voor elkaar!

Bedankt!