Vacature Directeur-generaal

Pidpa, water in beweging

Met ons team van 700 werknemers zorgen we elke dag voor de zuivering van grondwater tot drinkwater en de verdeling ervan bij 1,2 miljoen inwoners. Daarnaast zijn we ook actief op het vlak van rioleringsbeheer  en zetten we maximaal in op proceswater-projecten. We willen een bestendige win-win-relatie opbouwen met onze klanten, de opdrachtgevende gemeenten en de overheid.
Pidpa werkt met zorg en aandacht voor zijn medewerkers en voor het milieu.
Bovendien sensibiliseert Pidpa al 15 jaar iedereen rond de waarde van water in het waterdoecentrum Hidrodoe in Herentals.
 

Je functie

 • Je ontwikkelt mee de missie en strategische visie die je vervolgens implementeert.
 • Je bent samen met het managementteam verantwoordelijk voor de operationele werking en rapporteert aan de raad van bestuur.
 • Je onderhoudt een goede relatie met onze 65 gemeente-vennoten in de provincie Antwerpen.
 • Je vertegenwoordigt Pidpa in externe organisaties. 
   

Je profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma en minstens 10 jaar relevante managementervaring
 • Je beschikt over een technische affiniteit of interesse en inzicht in de kostenaspecten van een grote organisatie; kennis van de sector en de wisselwerking met de stakeholders is een pluspunt, evenals ervaring in de nutssector (in brede zin).
 • Kennis met betrekking tot de publiekrechtelijke aspecten (overheidsopdrachten, statutaire/contractuele tewerkstelling, …) strekt tot aanbeveling
 • Je bezit de nodige diplomatische vaardigheden, je hebt oog voor de verschillende stakeholders en bent in staat je communicatie naargelang de doelgroep aan te passen.

Aanbod

 • Een sleutelfunctie in een maatschappelijk relevant bedrijf.
 • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (oa. bedrijfswagen).
   

Timing

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 4 juni 2018.  Je kan gecontacteerd worden door iemand van het selectiekantoor Hudson voor een telefonisch oriënterend interview in de periode tussen 4 en 23 juni 2018. Geschikt bevonden kandidaten kunnen worden uitgenodigd voor een assessment  (ingepland tot 6 juli 2018). Het interview is voorzien tussen 10 en 14 juli 2018. 
 

Interesse?

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE768669 voor 4 juni naar Hudson, t.a.v. Isabelle Pote, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 02, isabelle.pote@jobs.hudson.com.
Focus in de motivatiebrief voornamelijk op de mate waarin de gezochte competenties op jouw ervaring van toepassing zijn.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.