Watertappunt bovengrondsBovengronds

Je gebruikt een brandweer- of tuinslang om water te nemen van het aftappunt. De kwaliteit van het water hangt uiteraard af van de staat van de slang. Als je de bijgeleverde collector bevestigt, tap je water af tegen een hoger debiet. Een watermeter meet je verbruik.

Duurzaamheid kiezen? Dan ga je voor een bovengronds aftappunt. Grondwater heeft er geen vat op zodat het langer meegaat.

Het aftappunt krijgt een aantrekkelijk design waaraan vandalen niets kunnen mispeuteren. Om te vermijden dat bestuurders het aftappunt aanrijden, plaatsen we er een constructie rond. Die open je gemakkelijk met een sleutel.

Ondergronds

Spaar ruimte uit met het ondergrondse aftappunt. Want na gebruik steek je het weer in de grond en heb je er geen hinder meer van.

Met een speciale sleutel open je het deksel boven het aftappunt. Je stelt het snel en eenvoudig op.

Met een simpele beweging zit het weer in de grond. Nog even vergrendelen en het verkeer rijdt weer gewoon over het deksel dat bestand is tegen 4 ton wieldruk. Bovendien zijn er verschillende aftakkingen voor waterafname én is de installatie bestand tegen vrieskou.