Mieke Van den Brande blijft voorzitter van Pidpa

Softwareprobleem facturen

Op 19 juni ontving u mogelijk een e-mail over de vervaldatum van uw factuur. Door een softwareprobleem werd deze onterecht verzonden.
Onze oprechte excuses voor de overlast.

Naar aanleiding van de jongste gemeenteraadsverkiezingen werd de raad van bestuur van Pidpa opnieuw samengesteld.

De buitengewone algemene vergadering van Pidpa, die plaatsvond op 25 maart 2019, keurde de 15 voorgedragen leden van de raad van bestuur goed. Het betreft: Fabienne Blavier (Mechelen), Nicole Boonen (Retie), Kris Gebruers (Olen), Tine Gielis (Laakdal), Werner Hens (Balen), Wim Jordens (Malle), René Lauwers (Aartselaar), Mieke Van den Brande (Bonheiden), Lieve De Block (Kapellen), Sven Deckers (Brecht), Dirk Bauwens (Schilde), Katusha Vervloesem (Rumst), Pieter Verhesen (Geel), Savannah Van Dongen (Turnhout) en Kristof Sels (Sint-Katelijne-Waver).

Nadien duidde de raad van bestuur Mieke Van den Brande uit Bonheiden opnieuw aan als voorzitter voor de komende zes jaar. Mieke Van den Brande is 46 jaar, gehuwd en moeder van twee kinderen. Zij is juriste en eerste schepen in Bonheiden, met de specifieke bevoegdheden: ruimtelijke ordening en milieu, milieu en klimaat, openbaar groen, duurzame ontwikkeling, cultuur, bibliotheek, toerisme en participatie. Mieke Van den Brande was al voorzitter van Pidpa sinds 18 december 2017.

“Pidpa staat voor grote uitdagingen”, aldus Mieke Van den Brande, “maar we zijn er klaar voor!”. Eerste belangrijk agendapunt voor de voorzitter is het verlengen van de opdrachthoudende vereniging ‘Pidpa’, waarover de steden en gemeenten, die door Pidpa worden bedeeld, een beslissing moeten nemen in oktober 2019. “Wij kijken deze beslissing met veel vertrouwen tegemoet”, aldus Mieke Van den Brande. “Wij weten dat onze klanten en vennoten bijzonder tevreden zijn met onze manier van werken. Een mooi aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het vlak van drink-, regen- en afvalwater, een full continu dienstverlening en natuurlijk de laagste prijs in Vlaanderen: wie doet beter!” En daar stopt het Pidpa-verhaal niet: integendeel! Mieke Van den Brande licht toe: “ Pidpa wil zich verder blijven ontwikkelen als een integraal waterbedrijf, klaar voor alle markten. Door het aangaan van partnerships willen wij onze spanwijdte blijven vergroten en zo kort inspelen op de noden van onze klanten, onze vennoten en natuurlijk de watermarkt in het algemeen. Trefwoorden blijven hierbij duurzaamheid en operationele excellentie.”